Μαχαίρωσαν το δήμαρχο Ελευσίνας -Νυν συμβασιούχος ο δράστης που συνελήφθη

Κατηγορία: ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

                                                  

Τρομερές σκηνές και πανικός προκλήθηκε όταν ο Δήμαρχος Ελευσίνας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι μέσα στο Δημαρχείο, από εν ενεργεία συμβασιούχου του δήμου, ο οποίος συνελήφθη από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο δήμαρχος, Γιώργος Τσουκαλάς, μαχαιρώθηκε από τον 35χρονο δράστη, δύο φορές στο μηρό. Αμέσως μεταφέρθηκε από δημοτικούς υπαλλήλους στο Θριάσιο Νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και οι γιατροί να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του ποδιού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου η υγεία του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο συμβασιούχος εισήλθε στο γραφείο του δημάρχου. Υπήρξε διαπληκτισμός και ακολούθησε η επίθεση με το μαχαίρι.
Πηγές του δήμου σημειώνουν, ότι πρόκειται για νυν συμβασιούχο, ο οποίος δεν απολύθηκε, όπως αρχικά ανέφεραν πρώτες πληροφορίες.
Ωστόσο, περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να πέσει τις επόμενες ώρες καθώς θα υπάρξει η απολογία του συλληφθέντα, ενώ η αστυνομία έχει αρχίσει και παίρνει ήδη τις πρώτες καταθέσεις μαρτύρων.
Aftodioikisi.gr