Άστεγη και ομοφυλόφιλη δηλώνει η κόρη του Τσάκι Τσαν

Κατηγορία: ΚΟΣΜΟΣ

  • 3 Μαΐου 2018

Άστεγη εδώ και ένα μήνα είναι η κόρη του Τσάκι Τσαν, η οποία πρόσφατα δήλωσε μέσω Instagram πως είναι ομοφυλόφιλη.


Μάλιστα όπως ισχυρίζεται η ίδια στο βίντεο-καταγγελία που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube, κοιμάται κάτω από γέφυρες με τη σύντροφό της και γι ‘αυτό «φταίνε οι ομοφοβικοί γονείς» της.
Η Etta είναι καρπός της εξωζυγικής σχέσης που είχε το 1999 ο διάσημος ηθοποιός (του οποίου η περιουσία ανέρχεται στα 400 εκατ.
δολάρια) με την «Μις Ασία» Elaine Ng, και σπάνια μιλάει για εκείνη δημόσια.
Ωστόσο και η ίδια η Etta, σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε μιλήσει με αρνητικά σχόλια για τον διάσημο πατέρα της: «Είναι ο βιολογικός μου πατέρας αλλά δεν υπάρχει στη ζωή μου. Ποτέ δεν υπήρξε άλλωστε και ποτέ δεν θα τον θεωρήσω πατέρα μου. Δεν είμαι θυμωμένη μαζί του αλλά ούτε επιθυμώ να τον δω. Όσο έχω τη μητέρα μου στο πλευρό μου, δεν χρειάζομαι τον πατέρα μου».
Όταν η νεαρή ανακοίνωσε πως είναι ομοφυλόφιλη και ζητήθηκε στον 64χρονο σταρ να σχολιάσει σχετικά, εκείνος απάντησε διπλωματικά: «Αν αυτό της αρέσει, τότε όλα καλά».
Η Ετα γεννήθηκε το 1999 από τον έρωτα του Τζάκι Τσαν με το μοντέλο από το Χονγκ Κονγκ Ελέιν Εντζί Γι Λάι, όταν εκείνος ήταν ήδη παντρεμένος με τη νυν σύζυγό του Λιν Φένγκ Γιάο.
Στο βίντεο η 18χρονη Etta Ng Chok Lam συστήνεται ως κόρη του Τζάκι Τσαν και δίπλα της την 30χρονη σύντροφό της και μοντέλο του Instagram, Andi Autumn.
«Γεια σας, είμαι η κόρη του Τζάκι Τσαν, αυτή είναι η κοπέλα μου, Αντι, και τον τελευταίο μήνα είμαστε άστεγες» λέει στο βίντεο η Ετα. Υποστήριξε ότι αναγκάστηκαν να ζήσουν στους δρόμους του Χονγκ Κονγκ και να περάσουν τη νύχτα, μεταξύ άλλων, κάτω από μια γέφυρα. Η 19χρονη κατηγορεί τους γονείς του ζευγαριού ότι τους απέρριψαν επειδή είναι ομοφοβικοί, ενώ ισχυρίζεται ότι την αποφεύγουν και οι φίλοι της.
«Δεν γνωρίζω πραγματικά τι συμβαίνει, έχουμε απευθυνθεί στην αστυνομία, στο νοσοκομείο, σε συσσίτια, σε LGBTQ κοινότητες, σε ξενώνες αστέγων και κανείς δεν έχει δώσει την παραμικρή σημασία», ενώ 30χρονη Καναδή Autumn προσθέτει «Θα χρειαστεί να χωρίσουμε αν πάμε σε οποιαδήποτε κοινωνική υπηρεσία».
Η μητέρα της Etta, Elaine Ng, από τη μεριά της σχολίασε πως στο Yahoo.com πως είχε δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης της όταν η δεύτερη άφησε τη δουλειά της και χάθηκε από όλους.
Συγκεκριμένα, η Elaine δήλωσε στην ιστοσελίδα Coconuts του Χονγκ Κονγκ ότι η Etta αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στάματησε την ψυχοθεραπεία της από τότε που έφυγε από την Κίνα.
Επιπλέον, για τη φίλη της 18χρονης ανέφερε χαρακτηριστικά: «είναι 30 ετών και έχει εργαστεί ως δασκάλα. Πώς λέει σε μια 18χρονη να γυρίσει ένα τέτοιο βίντεο; Είναι λάθος. Πιστεύω ότι αν δεν έχουν χρήματα πρέπει να ψάξουν να βρουν μια δουλειά και όχι να δημοσιοποιούν μέσω ενός βίντεο ότι είναι άφραγκες και να λένε σε όλους ποιος είναι ο πατέρας της Etta. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δουλεύουν σκληρά και δεν βασίζονται στη φήμη ενός άλλου για να κερδίσουν λεφτά».
Το βίντεο έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις από τους χρήστες των social media, ενώ αρκετοί ασκούν δριμύτατη κριτική στο πρόσωπο του Τζάκι Τσαν κατηγορώντας τον ως ομοφοβικό, θεωρώντας ότι έχει εγκαταλείψει την κόρη του επειδή είναι ομοφυλόφιλη.