Σοβαρό ατύχημα στην κεντρική πλατεία Περιστερίου

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

  Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Μαρτίου στην πλατεία Δημαρχείου Περιστερίου. Ένας ηλικιωμένος κύριος κατρακύλησε τις σκάλες στην είσοδο της καφετέριας, ενώ βάδιζε αμέριμνος προς την πλατεία.

Προφανώς μπερδεύτηκε στα σκαλιά τα οποία είναι αρκετά στενά, από την κάτω πλευρά, ή ζαλίστηκε, η μπορεί και να μην πρόσεξε. Όπως και να ήταν σαν γεγονός ήταν τρομακτικό, γιατί ακούστηκε ένας τρομακτικός θόρυβος και ένα γκαπ όταν έσκασε επάνω στην κολόνα.

Αρχικά υπήρξε ένα σοκ από όλους μας, αλλά πολύ σύντομα μετά από τις φωνές πανικού που μας κατέβαλε, έτρεξαν κάποιοι και τον σήκωσαν. Ο ίδιος σφάδαζε από τους πόνους, αλλά είχε τις αισθήσεις του.
Επειδή είναι η δεύτερη φορά που γίνεται ατύχημα στο ίδιο ακριβώς σημείο, (μάλιστα το πρώτο ήταν θανατηφόρο) μήπως θα έπρεπε η δημοτική αρχή να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να τοποθετήσει κάγκελα, τουλάχιστον στα ακριανά σημεία της εισόδου;

Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος και κινδυνεύουν παιδιά και ενήλικες. Φοβάμαι εάν δεν παρθούν μέτρα, θα ακολουθήσουν και άλλα ατυχήματα και τότε θα είναι αργά!

Ρ.Τ