Κoρωνοϊός-κλινική «Ταξιάρχαι» Αναστολή λειτουργίας ζητά ο δήμαρχος Περιστερίου

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

 

Μετά από τα κρούσματα κορωνοϊού στην κλινική «Ταξιάρχαι», όπου τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης ζητά την άμεση αναστολή λειτουργίας.

Παράλληλα, ζητά από τους καθ’ ύλην αρμόδιους να γίνουν εντατικοί έλεγχοι σε όλες τις μονάδες Υγείας που είναι εγκατεστημένες στην πόλη και να παρασχεθεί κάθε επιπλέον μέριμνα για τους ασθενείς και το προσωπικό της συγκεκριμένης κλινικής.

«Οι αρμόδιες κρατικές αρχές υποχρεούνται να θέσουν σε αναστολή λειτουργίας κάθε μονάδα, η οποία μη τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας θέτει σε κίνδυνο κατοίκους, ασθενείς και προσωπικό», αναφέρει μεταξύ άλλων. «Η υγεία των κατοίκων και των συμπολιτών μας αποτελεί το πρωταρχικό μέλημα του δήμου Περιστερίου, που καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης έχει επιστρατεύσει κάθε μέσο για την προστασία τους», συμπληρώνει.
Ο κ. Παχατουρίδης σε συνέχεια όλων των ενεργειών του δήμου που είχαν προηγηθεί για την απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων, έδωσε εντολή στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες για συνεχείς και επαναλαμβανόμενες απολυμάνσεις της περιοχής πλησίον της κλινικής, η οποία παραμένει ανοικτή για αιμοκαθάρσεις.
 24 Απριλίου 2020
Aftodioikisi.gr