Αρισερή Κίνηση Περισερίου: Στο δρόμο σπάμε την τρομοκρατία Άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


Οι χουντικής έμπνευσης απαγορεύσεις της κυβέρνησης της ΝΔ έσπασαν σήμερα μαχητικά. Ολαός,πουδιαδήλωσεσεολόκληρητηχώραπαράτιςαπαγορεύσειςκαιτηντρομοκρατία, έδωσε ηχηρόμήνυμαστηνκυβέρνησηοτι δεμασάει.

 

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες που διαδήλωσαν απέναντι στον κρατικό αυταρχισμό. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε κάθε αγωνιστή / στρια που αψήφησε την κυβερνητική απαγόρευση και βρέθηκε στο δρόμο.

Καταγγέλλουμε το όργιο εκδικητικής βίας της αστυνομίας που επιτέθηκε με δακρυγόνα, αύρες, ξυλοδαρμούς και συλλήψεις στους διαδηλωτές ακόμα και μέσα στις αυλές των σπιτιών.

Ανάμεσα στους δεκάδες συλληφθέντες της χτεσινής διαδήλωσης είναι και ο Μ.Λ, μέλος της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου, που βρέθηκε στο ΑΤ Κολωνού για να διαμαρτυρηθεί για το όργιο αστυνομικής βίας δυνάμεις της ομάδας ΔΕΛΤΑ στην περιοχή των Σεπολίων μετά το τέλος της σημερινής διαδήλωσης.

Η αστυνομία και η κυβέρνηση στοχοποιούν τον αγωνιζόμενο λαό αλλά δεν θα τους περάσει! Το κατηγορητήριο που περιλαμβάνει απλή σωματική βλάβη, διατάραξη κοινής ειρήνης, εξύβριση, παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών καθώς και απείθεια θα καταρρεύσει!

Δε μας φοβίζουν – μας εξοργίζουν! Φανερώνουν τη χρεωκοπία και τον πανικό της κυβέρνησης για την αποτυχία της στην αντιμετώπιση της πανδημίας, το φόβο μπροστά στην έκρηξη της λαϊκής οργής, που δε θα αργήσει.

Απαιτούμε την άμεση και χωρίς όρους απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων, καθώς και την διαγραφή των αυθαίρετων και εξοντωτικών προστίμων που έχουν επιβληθεί.

Οι αγώνες ούτε ποινικοποιούνται ούτε μπαίνουν στον γύψο! Ο αγώνας για ψωμί, παιδεία, υγεία, ελευθερία συνεχίζεται. Γιατί μόνο ο λαός σώζει το λαό.

 

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ