Καμμένος: Στυγνός δικτάτορας ο Ερντογάν

Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ως στυγνό δικτάτορα χαρακτήρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,

κάνοντας λόγο για «ακραία στοιχεία», που απειλούν το «σπίτι μας» και δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα.

 

 

 

 
Καμμένος: Στυγνός δικτάτορας ο Ερντογάν

Απαντώντας στις τουρκικές προκλήσεις των τελευταίων ημερών, ο Πάνος Καμμένος τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Real ότι: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα όπως και τον Ερντογάν ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα, αυτή τη στιγμή, να απειλεί το σπίτι μας.
Οταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία».
Εμφανίστηκε δε βέβαιος για την ετοιμότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «οι Έλληνες μπορούν να κοιμούνται ήσυχα το βράδυ».
«Όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για να προσθέσει πως «οι προκλήσεις αυτή τη στιγμή είναι λεκτικές» και να συμπληρώσει ότι: «οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα».
Πηγή: real

Παραδιδω ιδιαιτερα μαθηματα Πιανου και Αρμονιου καθως και θεωριας Μουσικης. Τριανταετης εμπειρια στο χωρο της Μουσικης και κατοχος των πτυχιων των Ανωτερων Θεωρητικων.

Περιοχη Περιστερι, τηλ 6943738551